Semiha Uruninandı Ortaokulu

Vizyon: KENDİSİNE ,AİLESİNE İÇİNDE YAŞADIĞI TOPLUMA VE BÜTÜN İNSANLIĞA FAYDALI OLMAYI AMAÇ EDİNMİŞ;SAĞLAM KARAKTERLİ ,KÜLTÜRÜYLE BARIŞIK,MUTLU BİREYLER YETİŞTİREN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.

Misyon: OKUL ÇEVRESİNE VE ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENLİ BİR ORTAMDA NİTELİKLİ EĞİTİM VERMEKTİR.

Başarılar: VALİLİK HALK OYUNLARI FOLKLÖR YARIŞMASINDA OKULUMUZ İLK BEŞE GİRMİŞTİR.2021 Yılı Muaythai Bölge turnuvasında 1 Birincilik,2 İkincilik 1 Üçüncülük kazanılmıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Başlama saati: 08:30 Bitiş saati : 14:40
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Boks,Kickboks,Muaythai,Futbol,Basketbol,Voleybol,Atletizm,Futsal,Bocce.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0322)4324446

WEB - https://semihauruninandiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DUMLUPINAR MAH. 38011 SK. SEMIHA URUNINANDI ORTAOKULU BLOK NO 59 SEYHAN / ADANA

Toplantı Salonu :1

Yerleşim Yeri - Dumlupınar mah. 38011 sok. no :59 Seyhan/ADANA

Ulaşım Meydan 2 dolmuşları okulun önünden geçer. Ayrıca havaalanına gelen belediye otobüsleriyle de ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km