EBA hesabınız oluşturmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

EBA sayfasına ulaşmak için http://www.eba.gov.tr/ adresine tıklayınız.

Çocukların doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları ve atık yönetimi konusunda farkındalık kazanmalarını amaçlayan  "Sıfır Atık Eğitim Projesi" katılım sertifikamızı aldık. Projede emeği geçen meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Sevgili Öğrenciler,

Uzaktan eğitim sürecinde omurga sağlığımızı korumak büyük önem arz etmektedir. Bu konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığımızın hazırlamış olduğu sunuyu inceleyerek yapılan uyarılara dikkat etmenizin sağlığınız açısından faydalı olacağını düşünüyoruz.

08.03.2021 TARİHİ İTİBARİYLE OKULUMUZDA UYGULANACAK ZAMAN ÇİZELGESİ.

Şbt

2021 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Ünite Kazanım Öğrenme Alanları Belli Oldu.

Şbt

Yüz yüze eğitim sürecinde öğrencilerimizin dikkat edeceği hususları aktaran "Öğrenci Bilgilendirme Rehberi" aşağıda sunulmuştur.

Tüm öğrencilerimizin incelemesi önemle rica olunur.

Şbt

Öğrencilerimizi bilgilendirmek için canlı derslerimizde deprem konusuyla ilgili videolar izleyerek, ilk 6 saatin ne kadar önemli olduğu anlatıldı. Depremden korunmak için, deprem sırasında ve deprem sonrasında neler yapılacağı hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Deprem sonrası ilk 6 saatte yapılacak doğru uygulamalar hayati derecede önemlidir. Deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası yapılması gerekenleri ihmal etmeyelim. Kendimiz ve başkalarının hayatını tehlikeye atmayalım.

Arama kurtarma, ambulans ve itfaiye gibi acil yardım araçlarının hızla ulaşım sağlamaları için ilk 6 saat araçlar kesinlikle kullanılmamalı ve trafiğe çıkılmamalıdır. Acil çağrılar için iletişim sistemlerinin kilitlenmemesi amacıyla operatör üzerinden arama yapılmamalı, SMS ve internet tabanlı uygulamalar tercih edilmeldiir.

Şbt

Salgın ve kısıtlamalar nedeniyle günün büyük bölümünü evde geçiren çocuklarımızın bilgisayar kullanım süreleri artmıştır.

Ebeveynlerimizin, çocuklarının ders dışı zamanlarda video izledikleri platformları takip etmeleri ve uygunsuz içerikleri bildirmeleri için gerekli adımlar aşağıdaki görselde paylaşılmıştır.

SALGIN GÜNLERİNDE ÇOCUKLAR VE YETİŞKİNLER İÇİN YARDIM REHBERİ

Şbt

Okulumuza ait Kamu Hizmet Standartları Tablosunu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.