ÇEDES çalışmalarımız çeşitli etkinlik ve eğitimlerle devam ediyor.

Şehrimizi Tanıyorum Faaliyetleri Başladı..

Projemiz Kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte pano  hazırlanmıştır.

Ara

Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum(ÇEDES) kapsamında öğrencilerimizle Merhamet ve Yardımseverlik Değerlerini farkedip anlamalarına yardımcı olmak amacıylageri dönüşüm malzemlerinden, kuşların barınmalarını sağlamak amacıyla öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte ''Kuş Yuvası'' yaptık.

Ara

Okullar orman olsun programının çalışmalarından ''Kuşlara Bir Damla Umut''kapsamında öğrencilerimizle kuş evleri yaptık,okulumuzun bahçesindeki ağaçlarımıza astık.

Ara

okul sağlığı ve sağlıklı yaşama dair veli sunumu ve toplantısı okulumuz rehberlik servisi tarafından yapılmıştır.

Ara

Biyoçeşitlilik nedir , Biyoçeşitliliğin önemi ve ormanlarda biyoçeşitliliği nasıl korumalıyız? “ konusu hakkında sınıflarımızda bilgilendirici sunumlar yapıldı.

Ara

Okulumuzda “Okullarda orman olsun” çalışmalarımızın Aralık ayı konusu “iklim Değişikliği “ hakkında bilgilendirici ve bilinçlendirici pano çalışması yaptık.

Kas

Okulumuz öğrenci ,veli ve öğretmenlerimiz için “Okullar Orman Olsun “programı hakkında bilgilendirme yapmak ve “Ormanların genel özellikleri “ile ilgili bilgiler okul panosunda sergilendi.

Kas

Okullar Orman Olsun Programı kapsamında ,öğrencilerimize ; - Orman yangınları,- İklim değişikliği,-Atık kağıtların geri dönüşüme kazandırılarak ormanlara katkısı konularında bilgi verilmiştir.

Kas

Okulumuzda Okullar orman olsun programı kapsamında “Ağaç gölgesinde kitap okuma etkinliği “ yapıldı.

Kas

Okullar orman olsun programı kapsamında okulumuz bahçesinde fidan dikimi etkinliği yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yılında yine saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Kas

ÇEDES projesinin amacı, öğrencileri “bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insanî, manevi ve kültürel değerlere göre” yetiştirmekti

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi;

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ve imam hatip okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri iş birliğinde yürütülmekte olan bir projedir.

Projenin Amacı : Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne ulaşmanın gururu ve heyecanını yaşıyoruz. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi okulumuzda da bu özel günü coşkuyla kutladık.