2021 Yılının "Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı" olmasını içeren önerge Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edildi. 2021 boyunca bütün kamu kurum ve kuruluşları tarafından, milli marşın anlamını ve Kurtuluş Savaşı'nın önemini anlatmak amacıyla İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri düzenlenecek.

Şbt

LGS'ye girecek öğrencilerimiz için bilgilendirme videosu.

Şbt

Okulumuzda Temizlik ve Dezenfekte Çalışmaları.

Şbt

Örnek sorular, 6 Haziran 2021'de gerçekleştirilecek Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik olarak öğrencilere destek sağlamak amacıyla her ay Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanmaktadır.

Şubat ayı örnek sorularında, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri alanlarından 10'ar, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce alanlarından 5'er  soru olmak üzere toplam 45 soru yer almaktadır.

Şbt

2021 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 10.00'da yapılacaktır.